RECORREGUTS ACOMPANYATS ALS MURALS DE LA PUNTA

Activitats

Cartell_RGB

Els passats dies 10 i 11 de març tingué lloc a la Punta SENSEMURS, I Trobada de Muralistes per l’Horta, un encontre amb artistes* d’art urbà d’àmbit internacional, que varen realitzar les seues obres sobre diverses parets de cases i edificis de la pedania. Una mostra d’art compromès, concebuda per a donar visibilitat a la problemàtica d’una pedania històricament desterrada i que val la pena conèixer. El projecte SENSEMURS va rebre el I Premi Còmic i Desenvolupament Social atorgat per la Fundació Divina Pastora.

L’activitat va estar organitzada per la plataforma Horta és Futur. No a la ZAL, com a part de la campanya Aturem la ZAL. Recuperem La Punta, que té com a objectiu la paralització del Pla Especial de la ZAL de València i l’inici d’un procés de participació ciutadana. La Punta hauria de recuperar la seua funció tradicional i formar part d’un veritable corredor de trama verda que connecte el jardí del Túria, el Parc de Desembocadura del riu i el Parc Natural de l’Albufera.

La plataforma ha programat quatre noves “visites guiades” per a ubicar i comentar els murals, així com el context urbà i històric que els ha acollit.

Calendari:

Divendres 11 de maig a les 18.00 hores

Divendres 18 de maig a les 18.00 hores

Dissabte 26 de maig a les 11.00 hores

Dissabte 2 de juny a les 11.00 hores

El punt de trobada serà el xalet del Doctor Bartual (Camí Canal 74).

* Artistes: Aryz, Blu, Borondo, Escif, Anaïs Florin, Hyuro, Luzinterruptus, Daniel Muñoz SAN, Sam3 i Elías Taño.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s